skip to Main Content

Combi Frisør ble etabelert allerede så tidlig som i 1929. I dag består vi av 6 frisørsalonger i Stavanger distriktet og Sola, har over 40 dedikerte og dyktige medarbeidere. Våre salonger finner på Kilden, Madlakrossen, Hundvågkrossen, Solakrossen, Tananger og St. Olav.

Motetrender
I alle år har motetrender, faglig dyktighet, god service, høy trivsel og kvalitet vært viktige bærebjelker i vårt organisasjon. Vi streber alltid etter å bli bedre og utvikler vår kjede for å yte den aller beste servicen. Vi mener de tre viktigste faktorene som sikrer vår suksess er å ha fokus på: Kunden. Kunden. Kunden.

Kvalitet
Vi har også utviklet et eget kundeservice system, som hver enkelt får opplæring i, for å bedre kundebehandling og for å kvalitetsikre de tjenestene vi utfører. Vårt kundeservice system holder seg oppdatert på moter og trender. Vi arbeider etter kombinasjonen av faglig dyktighet, serviceinnstilling og kvalitetsforståelse som kundene våre forventer.

Hvor
I dag finner du Combi Frisør-salonger der folk jobber og bor. Våre salonger ligger lett tilgjengelig i sentrum av en bydel. Vi vil at det skal være avslappende enkelt for kundene å stikke innom oss på veien til eller fra dit de skal gjøre andre viktige ting i livet.  

Kreativ team
Vi har også et eget kreativt team. Vårt kreative teamet drives av våre ansatte og de avgjør hva som skal utføres der. Det kreative teamet kan f. eks holde kurs, være med på konkurranser, holde visninger etc. Trivsel og kvalitet er viktige elementer i det kreative teamet.

Vi har fokus på de tre H´ene

  1. Hva ønsker kunden i dag.
  2. Hvordan farge, klippe, behandle og style kunden fornøyd i dag.
  3. Hvordan lære kunden å få til frisyren hjemme hver eneste dag.
Visning Madla
Back To Top