skip to Main Content

Vi søker en frisør (hel/deltid) og en lærling, som ønsker å jobbe i en kreativ og solid frisørsalong-kjede. Vi har lang erfaring i frisørbransjen, over 90 år, og har gjennom tidene vist oss å vær en trygg og god arbeidsplass for mange frisører. Vi har også utviklet et eget kundeservice system, som hver enkelt får opplæring i, for å bedre kundebehandling og for å kvalitetsikre de tjenestene vi utfører. Vårt kundeservice system holder seg oppdatert på moter og trender.

Vi er i stadig utvikling og ønsker flere medarbeidere med på laget. Sammen kan vi utvikle både deg og teamet.
Du kan få jobbe heltid eller deltid (eller bare som en sommerjobb). Vi skreddersyr en løsning som passer deg og oss. Vi kan være behjelpelige med å finne en leilighet til deg dersom du kommer utenbys fra.

Har du lyst og trenger nye utfordringer i en bedrift som vil hjelpe deg fremover? Ta kontakt på telefon, stikk innom for en uformell prat eller skriv en kort søknad snarest

Vi kan tilby:

  • Gunstige arbeidstider. Ønsker du kortere kvelder og lørdager? Ikke lange kvelder til 20:00 og lørdager til 18:00, Langåpent i desember til kl. 22:00, Nattåpent til kl. 22:00, etc???
  • Godt sosialt og faglig miljø. For oss er det viktigste at medarbeidere trives godt på jobben. Det skal være gøy å jobbe hos oss. Vi bruker masse tid og ressurser for at våre medarbeiderne trives. Vi tror også at det viktig at våre medarbeidere føler seg faglig trygge. Vi har også et sterkt faglig miljø hvor mange av våre frisører har lang erfaring i faget.
  • Vi kurser og videreutdanner kontinuerlig våre medarbeidere. Vi skreddersyr videreutdanning etter den enkelte medarbeiders ønske/behov.
  • Gode lønnsbetingelser med gode provisjonsordninger for våre medearbeider. Egne rabattordninger. For den rette medarbeider er det store muligheter til å øke sin lønn.

Du er:

  • Positiv
  • Utadvent
  • Serviceorientert

Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med deg dersom du vurderer ny jobb for å fortelle hva vi kan tilby deg. For mer informasjon kontakt:Snorre på 900 46 668 eller send kort søknad til: Combi Frisør, Bakkesvingen 10, 4019 Stavanger eller til: snorre@combi.no

Back To Top